Zastupitelstvo města Ústí nad Orlicí
Znak města Ústní nad Orlicí
Návrh usnesení
8. zasedání Zastupitelstva města Ústí nad Orlicí
konaného dne 11.12.2023

SÚ/19 - Návrh č. 6 na pořízení změny Regulačního plánu "Revitalizace území Perla 01 v Ústí nad Orlicí"
I. Zastupitelstvo města schvaluje

v souladu s ustanovením § 72 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů pořízení změny Regulačního plánu „Revitalizace území Perla 01 v Ústí nad Orlicí“ spočívající v povolení průjezdu autobusů městské hromadné dopravy územím řešeným regulačním plánem. Změna bude pořízena zkráceným postupem dle § 72 a § 73 stavebního zákona a bude zařazena jako součást změny č. 1 regulačního plánu.


Předkladatel:Petr Marčík
Zpracovatel:Lukáš Franz, Město Ústí nad Orlicí
Materiál projednán:v Radě města Ústí nad Orlicí
Vyjádření:

Rada města usnesením č. 958/37/RM/2023 ze dne 04.12.2023 doporučuje schválit

 

Na vědomí:
Předpokládaná doba trvání:00:05
Text důvodové zprávy:

Stavební úřad předkládá zastupitelstvu města na základě návrhu města k projednání návrh na pořízení změny Regulačního plánu „Revitalizace území Perla 01 v Ústí nad Orlicí“ spočívající v povolení průjezdu autobusů městské hromadné dopravy územím řešeným regulačním plánem.

Předmětný návrh byl projednán dne 24.11.2023 v Komisi pro urbanismus, architekturu, životní prostředí a regeneraci městské památkové zóny. Komise doporučuje schválit předložený návrh na pořízení změny regulačního plánu.

V případě schválení pořízení bude zahájen proces zpracování změny regulačního plánu v souladu se stavebním zákonem, který bude probíhat cca 3/4 roku.

Materiál obsahuje: Příloha - Regulační plán - hlavní výkres (Veřejná)
Přizváni: