Přejít na obsah Přejít na navigaci

VYBRANÉ INFORMACE ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA

Vybrané informace ze zasedání rady města dne 15. 7. 2024

  • Na základě obdržených nabídek se zabývala organizací letošních vánočních trhů v Ústí nad Orlicí.
  • Schválila dotace. Udělena byla dotace ve výši 20 tisíc korun Vyšší odborné škole a střední škole zdravotnické a sociální Ústí nad Orlicí na odbornou konferenci a 12,5 tisíce korun na projekt "Hylvátské slavnosti, aneb 720 let od písemné zmínky o osídlení oblasti".
  • Schválila smlouvy se společností ISS Computers, s.r.o., která rozšíří Městský kamerový dohledový systém do Wolkerova údolí, na křižovatku ulic J. a J. Kovářů a Tvardkova a do nově rekonstruovaného parku pod Roškotovým divadlem. Celkově půjde o investici ve výši zhruba 1,7 milionu korun včetně DPH.
  • Na základě posouzení nabídek ve veřejné zakázce schválila smlouvu se společností dormakaba Česko s.r.o., která dodá a instaluje do šesti Domů s pečovatelskou službou v ulici Na Pláni a ulici Kladská automatické teleskopické dveře za částku 1 109 474 Kč s DPH.
  • Na základě posouzení nabídek ve veřejné zakázce schválila smlouvu o dílo se společností ISOTEP s.r.o., která za nabídkovou cenu 1,7 milionu korun včetně DPH vybuduje podélná parkovací místa v ulici Polská. Stavební práce budou dokončeny nejpozději v říjnu letošního roku.
  • Schválila zadávací dokumentaci pro veřejnou zakázku na zhotovitele nové budovy Domova důchodců Ústí nad Orlicí, konkrétně pavilonu D s kapacitou 50 lůžek. Práce budou zahájeny po získání dotace, předpokládaná hodnota veřejné zakázky je 220 milionů Kč včetně DPH.

Usnesení 56. rady města naleznete zde: https://ustinadorlici.cz/images/uredni_deska_2024/334_2024.pdf