Přejít na obsah

ÚSTÍ DRUHÉ V SOUTĚŽI PŘÍVĚTIVÝ ÚŘAD

Město Ústí nad Orlicí získalo stříbrnou příčku v krajském kole 8. ročníku soutěže Přívětivý úřad v kategorii obcí s rozšířenou působností. Cena byla zástupcům města předána dnes při slavnostním předávání v Uměleckoprůmyslovém museu v Praze. Ústí nad Orlicí bylo za komunikaci s mladou generací prostřednictvím Instagramu pořadateli soutěže vybráno jako jeden z příkladů do publikace Příklady dobré praxe obcí s rozšířenou působností.

V krajském kole této soutěže město zabodovalo již vícekrát, zatím to však byly třetí příčky. V minulých letech bylo oceněno například za platební portál nebo online rezervační systém. „Opět jsme zapracovali na zvýšení kvality našich služeb, což bylo odměněno vyšším oceněním. Děkuji všem zaměstnancům městského úřadu, kteří usilují o dobré jméno našeho úřadu,“ uvedla tajemnice městského úřadu Gabriela Mánková.


V letošním roce se soutěže Přívětivý úřad, kterou pořádá Ministerstvo vnitra ČR, zúčastnilo 130 obcí III. typu. Jejím cílem je ocenit snahu představitelů měst a městských úřadů ve zvyšování přívětivosti úřadu.

privetivy urad3 1 1