Přejít na obsah

POPLATEK ZA ODPAD ZAPLATÍTE QR KÓDEM

Chcete zaplatit místní poplatky za komunální odpad nebo za psa? Již nemusíte chodit na radnici, všechny lze pohodlně uhradit v pohodlí domova přes Platební portál. Stačí navštívit web města, kliknout na záložku Platební portál https://platby.muuo.cz/zpo/platby a po zadání osobních údajů se plátci zobrazí konkrétní výše poplatku. Novinkou je QR kód, díky kterému je platba v mobilní aplikaci s internetovým bankovnictvím jednoduchá a rychlá. Poplatek lze jednoduše zaplatit také pomocí platební karty.

V prosinci schválilo zastupitelstvo města nové znění vyhlášky o místním poplatku za obecní systém odpadového hospodářství, která navyšuje poplatek za odpad na 1080 korun za poplatníka a rok. Zároveň byly zavedeny i nové slevy. Nová vyhláška také nově umožňuje rozložit si platbu poplatku na dvě splátky.

Pokud máte nějaké dotazy týkající se plateb místních poplatků, kontaktujte pracovnice finančního oddělení:

  • Eliška Štantejská, správce místního poplatku za obecní systém odpadového hospodářství, e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., tel. 465 514 210 nebo 739 038870,
  • Jana Řeháková, správce místního poplatku ze psů, e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., 465 514 273 nebo 736 516286.