Přejít na obsah

HISTORICKÝM VLAKEM MŮŽETE JET KAŽDOU SOBOTU

Od soboty 2. července bude každou následující sobotu až do 17. září v Ústí nad Orlicí zastavovat historický vlak "Králický Sněžník". Tuto sobotu ožila stará nádražní výpravní budova doprovodným programem u příležitosti přivítání historické soupravy. Připravena byla výstava fotografií krajin, hrála country kapela a nechybělo ani bohaté občerstvení. Úderem 16:45 hodiny dorazila, s historickými vagony, parní lokomotiva na kterou čekalo již mnoho nedočkavců. Kdo se nechtěl svést mohl si celou soupravu prohlédnou zblízka.

 

Na hlavním nádraží V Ústí nad Orlicí bude vlak zastavovat každou sobotu a to vždy v 8:43-8:53 a 16:42-17:17. Vlak pojede mezi Českou Třebovou, Letohradem, Dolní Lipkou a Červeným Potokem. Pravidelně se budou střídat parní a motorová historická vozidla.

 

Nostalgické jízdy do oblasti Králického Sněžníku jsou opravdovým zážitkem, neboť zprostředkovávají krásy regionu vnímané pocity cestujících v minulých dobách, a to za cenu běžného jízdného s příplatkem pouhých 15 Kč. V každé ze zastávek máte možnost vydat se na toulky za nespočtem turisticky zajímavých míst, ať už pro milovníky sportu, přírody nebo historie.

 

Více informací ZDE: http://www.cd.cz/zazitky/kam-na-vylet/1333-nostalgicke-vlaky-kralicky-sneznik


news list