Přejít na obsah

SPOUŠTÍME NOVÝ WEB MĚSTA

Od úterý 20. září spouštíme nové webové stránky města Ústí nad Orlicí. Kromě zcela nového grafického zpracování jsme se snažili stránky navigačně a obsahově zjednodušit. Nové hlavní menu se nyní "rozbaluje" přímo po najetí ukazatelem myši, samotné menu a obsah stránek jsme zjednodušili a přímo na hlavní stranu jsme umístili důležité informace, kalendář akcí a zcela nově dlaždice se zaměřením podle piktogramů. Nově naleznete pod hlavním bannerem tři sekce. Archivuj[OU], Informuj[OU] a Zařizuj[OU]. V sekci Archivuj[OU] naleznete Události a další denní aktuální informace. Naproti tomu sekce Informuj[OU] nahrazuje sekci Aktuálně z původního webu. Naleznete zde dlouhodobé informace, pozvánky na akce a jiné informace dlouhodobějšího charakteru. Ve třetí sekci Zařizuj[OU] pak naleznete informace a postupy k situacím,
které potřebujete vyřešit.

Zdokonalili jsme také vyhledávání v obsahu webu, převedli a upravili obsah původního webu, spustili nový Klikací rozpočet města a řadu dalších novinek.


 Věříme, že nový web Města Ústí nad Orlicí bude pro návštěvníky přehlednější a naleznou zde vše potřebné.


Případné připomínky k novému webu města můžete směřovat na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

01
02
03
04
06
05
08
09
10
11

news list