Přejít na obsah

OTEVŘELI OBCHODNÍ KANCELÁŘ PRAŽSKÉ PLYNÁRENSKÉ

V pondělí 5. prosince otevírá Pražská plynárenská v Ústí nad Orlicí svou novou obchodní kancelář. Široké veřejnosti bude k dispozici v Královéhradecké ulici 1566 (v budově Zákaznického centra TEPVOS) a její služby budou k dispozici pondělí až čtvrtek od 8:00 do 17:00 hod., v pátek od 8:00 do 15:00 hod. Pro telefonický kontakt je k dispozici číslo 465 519 849.

Pro návštěvníky bude, kromě vyřízení veškerých záležitostí souvisejících s dodávkou zemního plynu a elektřiny od Pražské plynárenské, k dispozici i související energetické poradenství a nabídka bonusů, služeb a výhod, které společnost svým zákazníkům poskytuje.

Jedná se celkově již o čtvrtou plnohodnotnou obchodní kancelář Pražské plynárenské, přičemž v lednu příštího roku plánuje otevřít další v Sokolově. Kromě toho provozuje v rámci České republiky, ve spolupráci se svými obchodními zástupci, i několik kontaktních míst.

Pražská plynárenská je českým dodavatelem energií, kterého vlastní hlavní město Praha. Je druhým největším tuzemským dodavatelem zemního plynu a energie celkově dodává do bezmála 420 tisíc odběrných míst po celé České republice. K samotné dodávce energií nabízí i širokou nabídku doprovodných služeb a bonusů, v tuzemsku mnohdy ojedinělých.

IMG1420
IMG1418
IMG1423
IMG1424
IMG1426

news list