Přejít na obsah

OCENILI NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ SPORTOVCE ROKU 2016

Slavnostní vyhlášení 48. ročníku ankety NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ SPORTOVEC okresu Ústí nad Orlicí za rok 2016 se uskutečnilo v Kulturním domě v Ústí nad Orlicí v pondělí 23. ledna.

Za účasti zástupců města a obcí celého regionu, sportovců, sponzorů a dalších hostů byly vyhlašovány kategorie od kolektivů z vesnických tělovýchovných jednot přes kolektivy mládeže, žactva a dospělých až po jednotlivce v dospělých a veteránech a další. Ocenění se dočkal také reprezentant v cizím dresu olympionik Jaroslav Kulhavý. Do síně sportovní slávy byl uveden Ladislav Poleka, trenér a funkcionář 1. FC Nejzbach Vysoké Mýto. V kategorii Handicapovaní sportovci si ocenění odnesl Pavel Richter (SK UNO při speciální ZŠ Ústí nad Orlicí) za 1. místo na MČR handicapovaných sportovců ve stolním tenise a další úspěchy v této disciplíně

V hlavní kategorii DOSPĚLÝCH se na prvním místě umístil Martin Viktorin - Falcon Kickbox Vysoké Mýto, který byl kromě řada významných úspěchů vyhlášen nejúspěšnějším bojovníkem v ČR. Domácí závodník Robert Krupička z TJ Jiskra Ústí nad Orlicí se umístil na druhém místě a to za skvělé výsledky v maratonu a v běhu do vrchu. Třetí neúspěšnější sportovkyní v této kategorii byla vyhlášena cyklistka Monika Simonová z Cyklotréninku F. Trkal, Mistryně ČR amatérů, Mistryně ČR masters, 2. místo na MS amatérů a další. Mezi předávajícími byl také starosta našeho města Petr Hájek.

Program slavnostního podvečera byl doplněn o vystoupení zpěvačky Johany Jeřábkové, laserovou show Pavla Kaisera a artista Szymon.

IMG4836
IMG4889
IMG4856
IMG4908
IMG4840
IMG4890
IMG4878
IMG4942
IMG4845
IMG4882

news list