Přejít na obsah

ÚSTÍ NA VELETRHU CESTOVNÍHO RUCHU

Ve dnech 16. – 19. února 2017 představilo město Ústí nad Orlicí nabídku svých volnočasových aktivit v Praze na veletrhu cestovního ruchu Holiday World.

Na stánku města byly k dispozici návštěvníkům informace o cykloturistice, o turistických cílech ve městě a jeho nejbližším okolí, o kulturních a sportovních aktivitách a službách v cestovním ruchu. Nechyběl například nový Průvodce městem, aktuální kalendář akcí na rok 2017 a populární kapesní kalendáře města. Expozice města byla v letošním roce inovována novým polepem panelů v souladu s aktuálním logem města.

Jako již tradičně se na veletrhu setkali představitelé města Ústí nad Orlicí a partnerského města Bystřice Kladská. Kromě zhodnocení dosavadní spolupráce plánovali společné projektové aktivity na další období. Do těchto aktivit jsou zapojeni hlavně základní školy, hasiči, senioři, úředníci a spolky obou měst.

Ústecký stánek dále navštívil například starosta města Česká Třebová, místopředseda Euroregionu Glacensis, ředitelka destinační společnosti Orlické hory a Podorlicko, sekretář A.T.I.C., šéfredaktor časopisu KAM po Česku a Moje země.

26. středoevropského veletrhu cestovního ruchu na holešovickém výstavišti se zúčastnilo více jak dvě stě vystavovatelů z České republiky a přes osmdesát zástupců z Evropy i Asie. Města Ústí nad Orlicí a Česká Třebová byla jedna z mála, která se prezentovala samostatnou expozicí.

Foto: OIKTV, Město Ústí nad Orlicí

DSCN8423
DSCN8431
13120003
13120004
13120019
13120017
DSCN8437

news list