Přejít na obsah

RIETER CZ PODPORUJE NEMOCNICI

Slavnostní předání finančního daru na podporu Nadačního fondu "S námi je tu lépe!" Orlickoústecké nemocnice se v pátek 12. ledna uskutečnilo ve společnosti Rieter CZ v Ústí nad Orlicí. Za účasti zástupců Pardubického kraje, starosty našeho města a zástupců nadačního fondu převzal z rukou generálního ředitelem společnosti Rieter CZ Jana Lustyka šek v hodnotě 100 tisíc korun ředitel Orlickoústecké nemocnice Tomáš Julínek.

Nadační fond "S námi je tu lépe!" byl založen na začátku roku 2013 a slouží k podpoře projektů vedoucích ke zvýšení kvality a bezpečnosti poskytované péče a ke zlepšení prostředí pro pacienty naší nemocnice. Do současné doby se podařilo realizovat celkem 5 významných projektů v celkové částce okolo 7 milionů korun.

Orlickoústecká strojírenská firma Rieter CZ, která aktuálně zaměstnává 560 pracovníků a patří tak k významným zaměstnavatelům regionu patří mezi pravidelné donátory Nadačního fondu "S námi je tu lépe!". Na chod nemocnice v Ústí nad Orlicí firma přispěla již celkem devětkrát.

Rieter CZ s.r.o. je součástí švýcarského koncernu Rieter, který je předním světovým výrobcem strojních zařízení a ucelených systémových řešení pro textilní průmysl.

Podrobné informace o Nadačního fondu "S námi je tu lépe!" naleznete ZDE:

 https://www.snamijetulepe.cz/motto-fondu

IMG7895
IMG7854
IMG7856
IMG7883
IMG7876
IMG7860
IMG7866
IMG7872
IMG7875
IMG7879

news list