Přejít na obsah

ČESKO ZPÍVÁ KOLEDY 9. PROSINCE

Akce Česko zpívá koledy s Deníkem slaví svoje první velké kulatiny. Ve středu 9. prosince se totiž od 18 hodin uskuteční už po desáté. Byť s jistým omezením, jelikož vládní omezení opatření znemožňují hromadné akce. A právě při zpěvu vánočních písní se na řadě míst před pódii shromažďuje klidně i přes tisíc účastníků.

A jak to tedy bude letos?

Prostě si zazpíváme v domácím prostřední v rodinném kruhu.

Stejně tak se nemění, že akce Česko zpívá koledy je hromadnou akcí, kdy zpívání těch nejkrásnějších vánočních písní ve stejný čas na dálku propojí obyvatele napříč naší vlastí. A opět věříme, že se k nim přidají i krajané žijící v zahraničí.

Také letos se můžete k účasti přihlásit na našich webových stránkách na adrese ceskozpivakoledy.cz. Následně od nás získáte odkaz na společný stream, na kterém bude 9. prosince tempo i tóny udávat v přímém přenosu kapela Čechomor. Živý přenos naladíte také na regionálních stanicích Českého rozhlasu 9. prosince od 18 hodin. V letošním roce máme připravenou zvukovou pohlednici, kterou může každý čtenář odeslat z webu www.ceskozpivakoledy.cz svým blízkým.

 

news list