Přejít na obsah

UKLIĎME INDIVIDUÁLNĚ ÚSTÍ NAD ORLICÍ

Letošní tradiční akce „Ukliďme Česko 2021“ jsme nuceni pojmout jako individuální úklid Ústí nad Orlicí. Zájemci z řad veřejnosti se do individuálního úklidu mohou zapojit ve dnech 27. - 28.3.2021, případně v následujících dnech a to s logistickou a materiální pomocí Města Ústí nad Orlicí. K úklidu je vytipováno několik míst v našem městě a nasbíraný odpad je třeba následně uložit na očíslovaná stanoviště svozu.

Pytle na odpad je možné si vyzvednout na Informačním centru v budově radnice a v zákaznickém centru městské společnosti TEPVOS od 24. 3. 2021. Společnost TEPVOS následně zajistí odvoz odpadu po akci z jednotlivých míst. Kdo bude chtít pokračovat s úklidem v následujících dnech, může umístění pytlů na určení místa nahlásit formou SMS na telefonní číslo 777 736 330, koordinátora akce pana Tomáše Kopeckého, případně na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo pomocí vzkazu na našem facebookovém profilu - https://www.facebook.com/mestouo.

Informace o navržených místech úklidu  a očíslovaných místech svozu (žluté tečky s číslem), najdete na interaktivní mapě níže. Prosíme účastníky, aby dodržovali bezpečnost a nařízená pandemická opatření. Děkujeme za Vaši pomoc.

Odkaz na mapu s místy úklidu a svozu nasbíraného odpadu:

https://www.google.com/maps/d/u/2/edit?mid=1F6pdMDoUfqPNS86cbt6KbGfrwoE&usp=sharing

Odkaz na založenou akci na Ukliďme Česko:

 https://www.uklidmecesko.cz/event/28603

Uklidme Cesko 2021 UO

news list