Přejít na obsah

JAKÝ JE VÁŠ NEJ ZÁŽITEK Z MĚSTA V POHYBU?

Městské slavnosti Město v pohybu už více než dvacet let rozdávají radost a zábavu, přinášejí vzájemná setkávání na náměstí nebo sportovištích města. Loňský jednadvacátý ročník sice překazil koronavir, letošní dvaadvacátý však bude, i když v náhradním zářijovém termínu.
 
Co nám však už žádná epidemie nepřekazí, jsou zážitky, které se zapisovaly v uplynulých dvaceti ročnících do naší paměti. Mimořádný ročník po mimořádné přestávce si zaslouží, abychom je znovu vytáhli na světlo, oprášili a společně zavzpomínali na doby, kdy bylo prostě a jednoduše dobře a globální epidemie nám byly stejně vzdálené jako voda v Atlantiku.
 
Ptáme se: Jaké jsou vaše NEJ vzpomínky na Město v pohybu? Který ročník, koncert nebo akce se vám líbily nejvíc? Když se řekne Město v pohybu, co vás jako první napadne? Připomeňte si ty šťastné a radostné okamžiky a napište nám. Uvítáme i vaše fotografie pořízené při Městu v pohybu s komentářem.
 
Nejlepší příspěvky, které se nám sejdou do naší neformální ankety, získají odměnu!
 
Příspěvky posílejte na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., lze je také doručit na podatelnu, na obálku prosím napište Anketa – Město v pohybu. Nezapomeňte připojit kontakt na sebe. Za všechny ohlasy předem děkujeme.
IMG 4922
news list