Přejít na obsah

UPOZORNÍME NA SPLATNOST POPLATKŮ

V těchto dnech dostávají někteří obyvatelé Ústí nad Orlicí do svých schránek upomínku za nezaplacení místního poplatku za svoz a likvidaci komunálního odpadu a za poplatek ze psa. V množství každodenních povinností může člověk na důležitý termín zapomenout, proto těm, kteří se stali adresáty upomínek, nabízíme dvě jednoduché možnosti, jak se jim pro příště vyhnout. Celá částka může být automaticky zaplacena prostřednictvím služby SIPO, nebo blížící se termín splatnosti připomene náš mail.

Přes SIPO bez starostí

Pokud máte zřízenou službu České pošty SIPO, můžete nám sdělit své spojovací číslo (je uvedeno na každém dokladu SIPO) a v příštím roce budeme úhradu místního poplatku inkasovat prostřednictvím pošty bez toho, že byste museli hlídat termíny platby a zjišťovat si variabilní symbol a výši částky, kterou máte podle obecně závazné vyhlášky uhradit. V případě zájmu nás kontaktujte prostřednictvím mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo se zastavte v pokladně městského úřadu s vyúčtováním SIPO, zdejší pracovnice si spojovací číslo zapíší.

Dejte mail a nic vám neuteče

Další možností je, že budete o vašich poplatkových povinnostech informováni mailem. Pokud vás nabídka zaujala, napište nám svou kontaktní adresu na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Z elektronické korespondence se včas dozvíte, jaká je aktuálně výše poplatku, kdy vyprší jeho splatnost a jaký je váš variabilní symbol. Pokud by se stalo, že opomenete a poplatek nezaplatíte včas, opět vás na tuto skutečnost upozorníme mailem.

SIPO 1

news list