Přejít na obsah

UŽITEČNÝ POMOCNÍK: MAPA POZNEJ ÚSTÍ NAD ORLICÍ

Znáte interaktivní mapu města na stránkách www.poznejustinadorlici? Obsahuje velkou spoustu užitečných a zajímavých informací. Mapový průvodce, kterého si město pořídilo v roce 2019 a od té doby jej stále vylepšuje, obsahuje dvacet tematických okruhů - záložek, které po rozkliknutí ukazují stovky bodů. Jednoduše a přehledně je na mapě znázorněno, kde jsou na katastru města stravovací nebo ubytovací zařízení, bankomaty, parkoviště, instituce, kulturní zařízení, parky nebo sportoviště.

Letošní novinkou je rozšíření interaktivní mapy o novou kategorii, komunální odpad. Zájemcům ukáže, kde najdou kontejnery na jednotlivé druhy separovaného odpadu, kam mohou zanést elektroodpad, textil, baterie nebo nepotřebné léky. Nechybí ani informace o sběrném dvoru. Po rozkliknutí každého z bodů se na mapě otevře okénko obsahující základní data, kontakty nebo fotografie daného místa. Mapový průvodce umí i navigovat a spočítat vzdálenost k vybranému cíli.

„Mapový průvodce poslouží všem, obyvatelům města i turistům. Naší snahou bylo, aby poskytoval informace všem cílovým skupinám, každý si našel to, co potřebuje vědět. Interaktivní mapa prochází neustále aktualizací a snažíme se přicházet i s dalšími inovacemi,“ uvedla vedoucí oddělení cestovního ruchu a propagace na městském úřadu Bc. Zdenka Kroulíková.

Adresa mapového průvodce: www.poznejustinadorlici.cz (odkaz je i na webu města, stačí prokliknout záložku Mapa města)

mapa-web
mapa
mapa-1
mapa-2

Kategorie:
Stravování
Ubytování
Banky, bankomaty a směnárny
Doprava a parkování
Městský úřad
Úřady a instituce
Zdravotní a sociální zařízení
Děti a mládež
Kulturní zařízení
Školská zařízení
Památky a zajímavosti
Naučné stezky a parky
Cyklostezky
Nákupní centra
Sportoviště
Technické služby
Důležité kontakty
Ostatní
Komunální odpad
O městě

news list