Přejít na obsah

DEN TURISTICKÝCH INFORMAČNÍCH CENTER

Turistické informační centrum města Ústí nad Orlicí se připojí k oslavám Dne informací a Dne informačních center. Pokud ve středu 26. října navštívíte TIC v budově radnice (7.00 – 17.00 hodin), můžete získat balónky s motivem oslav, drobné propagační předměty nebo si vyplnit vědomostní kvíz. A také poznat činnost TIC z jiného pohledu.
 
TIC v Ústí nad Orlicí vzniklo v roce 1999 a členem Asociace turistických informačních center ČR je od roku 2011. Poskytuje služby jak místním občanům, tak přijíždějícím turistům. V oblasti propagace města a turistického regionu spolupracuje s Euroregionem Glacensis, s destinační společností Východní Čechy a destinační společností Orlické hory a Podorlicko.
 
Od letošního roku TIC připravuje a spravuje nové webové turistické stránky. Zde: https://ic.ustinadorlici.cz
Může jít o obrázek 7 lidem a text that says 'i Oslaute s námi stredu TYDEN TURISTICKYCH 26. rijna 2022 INFORMAČNÍCH CENTER porádany návaznosti na Svetovy den pro rozvoj informací Asociace turistickych informačních center ČR a Turistické informační centrum Ústí nad Orlicí si vás dovoluje pozvat na návštevu turistického informačního centra. Tešit se müžete na drobny dárek kvízy križovky 994 A.T.I.C. ČESKÉ ESKÉREPUBLK 7:00 17:00 hodin www.aticcr.cz www. www.facebook.com/aticcr Jste sndečne vutâni Turistické informačni centrum prini khok na vašich cestách'
news list