Přejít na obsah

"PRO ÚSTÍ": ZAČÍNÁ SBĚR NÁPADŮ

Máte nápad, co v našem městě vylepšit? Přihlaste jej do druhého ročníku participativního rozpočtu „PRO ÚSTÍ“. Návrh lze podat více způsoby, buď na webových stránkách města, kde je k dispozici online formulář, nebo písemnou formou (v obálce označené nápisem „PRO ÚSTÍ“ na podatelně městského úřadu), případně i prostřednictvím mailu (na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

Kdo může návrh podat? Je to fyzická osoba starší 15 let s trvalým bydlištěm na území města či v jeho místních částech. Jeden občan může podat maximálně 2 návrhy.

Další informace najdou zájemci na webových stránkách projektu https://www.ustinadorlici.cz/cs/pro-usti, případné dotazy zodpoví koordinátorka projektu Dana Pokorná na telefonu 604 263 254 nebo mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Stejně jako v prvním ročníku participativního rozpočtu "PRO ÚSTÍ" hledáme čtyři projekty, které budou pro město prospěšné, dva malé do 100 tisíc korun a dva velké do 300 tisíc korun. Které budou vybrány rozhodnou sami občané ve veřejném hlasování.

Odkaz na online formulář ZDE.