Přejít na obsah

BURZA PRÁCE PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM

Úřad práce v Ústí nad Orlicí uspořádal burzu práce pro osoby se zdravotním postižením. Akce se konala v prostorách úřadu práce a organizace zaměřené na problematiku zaměstnávání osob se zdravotním postižením zde představily své služby. Zaměstnavatelé přišli na burzu práce s podrobnými informacemi o nabízených pracovních místech a pracovních podmínkách. Osoby se zdravotním postižením měly tak možnost se seznámit s možnostmi uplatnění v různých oblastech a najít si vhodné zaměstnání. 

Kromě nabízených pracovních míst se na burze práce prezentovaly také různé organizace a poradenská centra, které nabízejí pomoc při hledání zaměstnání osobám se zdravotním postižením. Tyto organizace mohou poskytnout například informace o možnostech rekvalifikace, odborného vzdělávání či odborného poradenství při hledání zaměstnání.

Cílem této burzy práce bylo především pomoci osobám se zdravotním postižením najít si vhodné zaměstnání, které by jim umožnilo plnohodnotnou účast na pracovním trhu a zlepšilo jejich kvalitu života. Zároveň se tato akce snažila přiblížit zaměstnavatelům problematiku zaměstnávání osob se zdravotním postižením a podpořit vytváření inkluzivního pracovního prostředí. 

Pokud máte zájem o další informace nebo potřebujete poradit s hledáním zaměstnání, kontaktujte Úřad práce v Ústí nad Orlicí – kontaktní údaje naleznete ZDE: https://www.uradprace.cz/usti-nad-orlici.

3K0A2308
3K0A2284
3K0A2289
3K0A2299
3K0A2315
3K0A2287
3K0A2295
3K0A2292
3K0A2303
3K0A2300