Přejít na obsah

OUSTEČTÍ ZÁPASNÍCI BODOVALI V OSTRAVĚ

Orlickoústečtí zápasníci účastnili otevřeného Mistrovství ČR v Brazilském Jiu-Jitsu v Ostravě. Celé akce se účastnilo 37 týmů z České republiky, Slovenska, Polska, Ukrajiny, Arménie, Gruzie nebo Moldavska. Za Centrum Bojových Sportu Ústí nad Orlicí nastoupilo do zápasu několik svěřenců od nejmenších dětí až po dospělé, kteří vybojovali 4 zlaté, 1 stříbrnou a 6 bronzových medailí. V rámci pořadí týmu skončili naši zápasníci na skvělém třetím místě.

Zlaté medaile si z Ostravy odvezli Alex Kubín, Jan Kubín ml., Matouš Adamec a Dominik Krejsa. Stříbro pak Jan Kubín ml. a bronzové medaile Eliáš Mánek, Maxim Siwek, Lea Bohuňková, Aleš Praus, David Beneš a Dalibor Praus.

Zápasníci orlickoústeckého klubu letos soutěžili na řadě světových soutěžích ve Francii, Slovinsku, Srbsku, Bulharsku, Německu, Švýcarsku nebo Bosně a Hercegovině, odkud jsme přivezli mnoho cenných kovu.

Centrum bojových sportu a sebeobrany nabízí pravidelné tréninky děti od 4 let věku až po dospělé. Trénuje sebeobranu, Brazilské Jiu-Jitsu a MMA a to pod vedením mezinárodně certifikovaných a akreditovaných instruktorů bojových sportu a sebeobrany.

Více informací naleznete ZDE.

Screenshot20230617051009Facebook
20230617144503
FBIMG1687179721863