Přejít na obsah

RADIO ORLICKO MÁ ZA SEBOU MĚSÍC VYSÍLÁNÍ

Začátkem října 2016 spustilo vysílání nová regionální rozhlasová stanice Rádio ORLICKO. Po měsíčním vysílání si již mezi místními posluchači získalo mnoho příznivců. Na frekvenci 95,5 FM naladíte stanici jejíž playlist nabízí převážně rockovou hudbu od 60. let až po současnost s přesahy do jiných příbuzných žánrů. Archiv rádia obsahuje dost skladeb na to, aby se ve vysílání neopakovaly stejné hudební tituly.

Denně je také připraven čerstvý kulturní a informační servis z regionu a zařazení skladeb regionálních hudebních skupin. Stanice v dohledné době plánuje spustit plně moderované vysílání. Náš region se tak zařadil mezi ostatní regiony v České republice, které mají svá lokální rádia. Vysílač je umístěn přímo v centru města Ústí nad Orlicí a jeho signálem je pokryto přes čtyřicet tisíc posluchačů v okolí měst Ústí nad Orlicí a Česká Třebová. K dispozici je také internetové vysílání, které je šířeno hned v několika kvalitách přenosu.

Přes dosavadní krátkou existenci rádia se již o stanici mnoho hovoří mezi lidmi a reakce posluchačů jsou již teď velmi pozitivní.

U příležitosti začátku vysílání nového rádia se v sobotu 12. listopadu v Popráči uskutečnil koncert "Večeru Rocku". Zde vystoupily regionální hudební skupiny Wasabi a TheComplication z Jablonného nad Orlicí, jejichž hudbu mohou posluchači slyšet také ve vysílání Radia Orlicko.

Také město Ústí nad Orlicí plánuje spolupráci s rádiem a to formou upoutávek na městem pořádané akce jako je například Město v pohybu, Ústecký advent a další.

Více infromací a internetové vysílání naleznete na www.radioorlicko.cz

IMG9179
IMG91661
IMG91681
IMG91831
IMG9173
IMG9175
IMG9656
IMG96581
IMG96141
IMG9623