Přejít na obsah

MĚSTO V POHYBU ZAČÍNÁ JIŽ ZÍTRA

V pondělí 4. června odstartuje 19. ročník městských slavností Město v pohybu – Týden dobré pohody. Po celý týden, až do soboty 9. června, bude naše město žít sportem a kulturou a to nejen na Mírovém náměstí. Připraveno je množství sportovních disciplín pro střední, základní a mateřské školy dále tradiční FIT RODINA, zábavné odpoledne pro rodiny a bohatý doprovodný program v podobě mnoha výstav, dílen nejen pro děti a mnoho dalšího.

Propozice sportů naleznete ZDE: https://www.ustinadorlici.cz/images/2018/pohybu-2018-sporty.pdf

Program na Mírovém náměstí bude zahájen v pondělí 4. června v 15:30 hodin vystoupením Čtyřlístku a bude pokračovat každý den do večerních hodin.

Kromě místních souborů a skupin se můžete těšit například na Annu K., Josefa Laufera, MIRAI, PETER LIPA BAND, BLUESBERRY, Barboru Polákovou, Janka Ledeckého, Františka Uhlíře a mnoho dalších profesionálních interpretů.

Podrobný program celého týdne v Ústí nad Orlicí naleznete ZDE: https://www.ustinadorlici.cz/cs/turista-a-volny-cas/kultura/tradicni-kulturni-akce/mesto-v-pohybu

Občerstvení a dobrá nálada zajištěna, počasí objednáno:)

Tak přijďte pobejt, těšíme se na Vás.

P.S. pokud nebudete moci přijít, ohlédnutí za každým dnem na Vás bude čekat, jako vždy, na našem webu a dění na náměstí můžete sledovat TADY: https://www.ustinadorlici.cz/cs/kamera

mvp 2018 program

 

news list